2019

Ja es poden consultar les bases del 20è Premi de poesia Joan Duch per a joves escriptors i del 3r Premi Carles Hac Mor a plaquettes d’escriptura subversiva.

2018

Ja podeu consultar les bases del Premi de poesia Joan Duch 2018 per a joves escriptors, i les del Premi Carles Hac Mor a plaquettes d’escriptura subversiva 2018.

Amb l’objectiu de commemorar els dos poetes de la nostra zona que els donen nom i de fomentar nous talents literaris, aquests premis són convocats per la Comissió Premi Literari Joan Duch, l’Ajuntament de Juneda i la nostra editorial, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, la Diputació de Lleida i la família Duch.

El termini per presentar les obres aspirants al premi finalitza el 12 de febrer de 2018 i el veredicte es farà públic durant l’acte literari que se celebrarà a l’Espai Cultural la Farinera de Juneda el dissabte 24 de març de 2018.

 

2017

Amb entusiasme us presentem les bases del 18è premi JOAN DUCH PER A JOVES ESCRIPTORS i del 1r. premi CARLES HAC MOR A PLAQUETTES D’ESCRIPTURA SUBVERSIVA.

Bases Premis_CarlesHacMor