Forats

Forats


Forats aplega 33 poemes dividits en 4 seccions, “Cau”, “Esquerda”, “Tall” i “Espiell” que dirigeixen el subjecte cap enfora en una actitud d’acceptació. El ritme s’elabora acuradament, exempt de llenguatge culte però amb un estil net que homenatja tant els clàssics com la poesia jove actual, on l’autora aconsegueix un lloc amb aquesta obra que ressegueix lemes com la ferida, el neguit, el desfici dels cossos, la pell, la ciutat, la buidor, el parany, la mudança, les cicatrius, la màscara i el crit. Aquesta obra ha estat premiada pel jurat del 21è Premi de Poesia Alella a Maria Oleart, format per Maria Cabrera, Manuel Guerrero i Lluïsa Julià.  

Forats

10,00 I.V.A inclòs

Autora: Carla Fajardo

Col·lecció: Joan Duch

ISBN: 978-84-947366-3-6

13 x 18 cm

Pàgines: 88

Enquadernació rústica

PVP: 10 euros

Publicació: març de 2018

Categoria:

Sinopsi

Forats aplega 33 poemes dividits en 4 seccions, “Cau”, “Esquerda”, “Tall” i “Espiell” que dirigeixen el subjecte cap enfora en una actitud d’acceptació. El ritme s’elabora acuradament, exempt de llenguatge culte però amb un estil net que homenatja tant els clàssics com la poesia jove actual, on l’autora aconsegueix un lloc amb aquesta obra que ressegueix lemes com la ferida, el neguit, el desfici dels cossos, la pell, la ciutat, la buidor, el parany, la mudança, les cicatrius, la màscara i el crit.

Aquesta obra ha estat premiada pel jurat del 21è Premi de Poesia Alella a Maria Oleart, format per Maria Cabrera, Manuel Guerrero i Lluïsa Julià.