santjordi

#SantJordiGarrigues, una proposta cultural i solidària per donar suport al comerç local

La Llibreria Quaderns, Lo Quiosc de Cervià de les Garrigues, Quiosc de Juneda, l’Associació Talma (botigues de les Borges i Juneda) i l'Editorial Fonoll oferim un Sant Jordi de proximitat, solidari, responsable i tan cultural com altres anys a la nostra comarca.

La idea del #SantJordiGarrigues sorgeix per tota aquella gent que vulgui conservar la tradició del llibre i rosa i alhora donar suport a les entitats i petites empreses culturals comarcals en aquests moments tan difícils per a tots. Amb aquesta iniciativa pots posar el teu gra de sorra a la tradició des del confinament: el llibre de Fonoll i la rosa solidària de Talma.

Totes les compres es faran online a través de la pàgina web www.editorialfonoll.cat, i es podrà escollir la manera d’obtenir la compra. En l’opció de recollida al punt de venda, també ajudaràs amb el 30% a la llibreria/quiosc que hagis escollit. Recomanem que escolliu aquesta opció per donar encara més suport al comerç local.

 • Recollida al punt de venda (30% de l’import pel punt de recollida)
  • Pel llibres:
   • Llibreria Quaderns de les Borges Blanques
   • Lo Quiosc de Cervià de les Garrigues
   • Quiosc de Juneda
  • Per les roses:
   • Botigues de Talma a Juneda i les Borges Blanques (un vegada obrin, passat el confinament)
 • Rebuda al domicili particular de manera GRATUÏTA per totes les poblacions de les Garrigues

Pel que fa a les roses solidàries de l’Associació Talma (4€/unitat), les botigues estan tancades i no poden vendre al públic a causa de l’estat d’alarma decretat. El justificant de la compra online servirà com a val bescanviable per qualsevol de les botigues de Talma una vegada s’aixequin les restriccions. Aquesta opció pretén donar suport a l’entitat garriguenca durant aquests dies tant durs.

Es recomana fer les comandes amb antelació per tal de poder preparar-les de manera que puguin arribar a temps pel dia de Sant Jordi.