Dues Europes

//Dues Europes

Dues Europes


Europa és un èxit d’integració econòmica i monetària, així com també és un model pel que fa a les seves àrees de lliure circulació de persones, béns, serveis i capitals, les famoses quatre llibertats del seu mercat únic. El Brèxit i l’euroescepticisme, però, mostren també el fracàs del projecte d’unió política de la UE: centralitzat, poc transparent i poc democràtic, controlat des de les grans capitals, que no cedeixen poder real. Dues Europes vol contribuir a aquest debat amb una tria d’articles sobre Europa, actualitzats i ampliats, que l’autor ha anat publicant al setmanari valencià El Temps en el darrer any i mig.  
L'AUTOR Ramon Tremosa i Balcells és doctor en Economia i professor titular d’universitat. És diputat al Parlament Europeu des de 2009, i membre de les comissions d’Economia i Comerç Internacional i de les delegacions d’Estats Units i d’Israel. Dels seus 9 llibres destaquen Why Europe fails (2017), L’Europa que han fet fracassar (2016), Let Catalonia vote (2015), Catalonia an emerging economy (2010), Catalunya serà logística o no serà (2007) i L’Espoli fiscal (2005).

Dues Europes

16,00 I.V.A inclòs

Autor: Ramon Tremosa i Balcells

Pròleg: Carles Puigdemont

Col·lecció: Quaderns

ISBN: 978-84-948976-9-6

140 pàgines

15,5 x 21,5 cm

Enquadernació rústica

PVP: 16 euros

Publicació: març 2019

Categoria:

Sinopsi

Europa és un èxit d’integració econòmica i monetària, així com també és un model pel que fa a les seves àrees de lliure circulació de persones, béns, serveis i capitals, les famoses quatre llibertats del seu mercat únic.

El Brèxit i l’euroescepticisme, però, mostren també el fracàs del projecte d’unió política de la UE: centralitzat, poc transparent i poc democràtic, controlat des de les grans capitals, que no cedeixen poder real.

Dues Europes vol contribuir a aquest debat amb una tria d’articles sobre Europa, actualitzats i ampliats, que l’autor ha anat publicant al setmanari valencià El Temps en el darrer any i mig.

 


L’AUTOR

Ramon Tremosa i Balcells és doctor en Economia i professor titular d’universitat. És diputat al Parlament Europeu des de 2009, i membre de les comissions d’Economia i Comerç Internacional i de les delegacions d’Estats Units i d’Israel.

Dels seus 9 llibres destaquen Why Europe fails (2017), L’Europa que han fet fracassar (2016), Let Catalonia vote (2015), Catalonia an emerging economy (2010), Catalunya serà logística o no serà (2007) i L’Espoli fiscal (2005).

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Dues Europes”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *