Descripció

SINOPSI


La natura escarpada, la muntanya, una taigà… poden esdevenir santuaris per practicar l’ascetisme i connectar-se amb les divinitats, més enllà de noms i formes. Amb un llenguatge atrevit, potent, que evoca, que invoca, i que, a través d’un ús molt peculiar del silenci, ens interpel·la, entrem dins d’A la taigà, dins d’una atmosfera tan ben creada, tan ben esculpida, d’intimitat, de silenci, de secret, de pregària i, en definitiva, de cerca de sentit. Un petit interrogant escrit sobre la neu.  

«A la taigà és una invitació a descobrir els secrets que Agafia guarda sota l’escorça. Un viatge a la despossessió més radical. Un convit a restar a la intempèrie en el qual ens situa tota poesia». Del pròleg de Caterina Riba

 

Jo em dic Agafia, m’ho deia el vent. I tu, qui ets?

AUTORA


Aina Riera Serra

Llicenciada en Comunicació Audiovisual. El 2013 dirigeix el documental Som Elles sobre les dones poetes a Mallorca. Publica amb Maria Antònia Massanet l’antologia Amb accent a la neutra (Lleonard Muntaner, 2014). El seu relat La carn vol carn surt publicat a l’antologia de relats fantàstics Extraordinàries de l’editorial Males Herbes (2020). L’any 2021 guanya el Premi Pollença de narrativa amb el recull de relats Ran de bàratre (Cossetània Edicions) i el premi Maria Oleart de l’Ajuntament d’Alella pel poemari A la taigà.