Descripció

SINOPSI


Carn de cos cru versa sobre la impossibilitat de dir-se sense un cos propi, és un lligament entre paraula i carn. Tracta d’un viatge juganer cap a la construcció d’un teixit carni i un dir particular, el desembarassament d’un passat i la ferma convicció que la carn, com la vida, sempre serà crua.

«Aquí només trobareu sinceritat, un intent d’entendre com és formar-se una identitat, un cos, un llenguatge… fora de definicions i forces alienes que ens oprimeixen», ens explica l’autora.

Planteja la contradicció i la lluita de l’alteritat en el propi cos amb una llei que ve imposada però que el llenguatge de l’autora juga a forçar, esquivar i, fins i tot, trencar.

«La llei (paterna, divina, verbal) desplega la seva ofensiva contra el cos, que s’hi rebel·la, que s’hi regira i que es dispara cap a tots costats en una explosió fenomenalment obscena, en la seva dimensió més escatològica, més excremental, més masticatòria, més orgullosament immoral», diu Borja Bagunyà.

AUTORA


Noa Noguerol

Noa Noguerol (Barcelona, 1997). Apassionada de la tardor, els colors i la llum de la ciutat. Escriu a batzegades, per necessitat, i ha parit aquest llibre des del dolor de l’experiència, per comprendre’s i entès que un cos s’ha e construir, amb mala llet. Ella és molts cossos, moltes formes, i des d’Estudis Literaris (UB), l’escriptura i Louise Bourgeoise, ha après a abraçar el canvi. També ha cursat un Màster en Estudis Culturals a Londres, des d’on pretén entendre, a mossegades a ella i als altres, quines malícies traginem per sobre l’ossada.