Nusos d’incendi

//Nusos d’incendi

Nusos d'incendi

Aquest llibre versa sobre una lluita que no té principi ni final. Sobre la contradicció. Sobre el sentit, que mai no és u. Sobre la responsabilitat de ser conscient de l’espai que s’ocupa, amb una mirada que va de fora cap endins, en forma d’embut, travessant i unint allò col·lectiu amb allò individual. L’autora relaciona la poesia i la vida amb aquests nusos impossibles perquè, com diu Gemma Gorga a l’epíleg, «Un nus és un ritme. Un fer i desfer. Un lliscar, girar i trenar. Amunt i avall. Volta i torna a començar». Un impossible i alhora un esclat de ritmes que «se’ns adhereixen com un encanteri.»

Nusos d’incendi

10,00 I.V.A inclòs

Autora: Irene Anglada

Epíleg: Gemma Gorga

Col·lecció: Joan Duch

ISBN: 978-84-949940-3-6

13 x 18 cm

Pàgines: 68

Enquadernació rústica

PVP: 10 euros

Publicació: juny de 2019

Categoria:

Sinopsi

Aquest llibre versa sobre una lluita que no té principi ni final. Sobre la contradicció. Sobre el sentit, que mai no és u. Sobre la responsabilitat de ser conscient de l’espai que s’ocupa, amb una mirada que va de fora cap endins, en forma d’embut, travessant i unint allò col·lectiu amb allò individual.

L’autora relaciona la poesia i la vida amb aquests nusos impossibles perquè, com diu Gemma Gorga a l’epíleg, «Un nus és un ritme. Un fer i desfer. Un lliscar, girar i trenar. Amunt i avall. Volta i torna a començar». Un impossible i alhora un esclat de ritmes que «se’ns adhereixen com un encanteri.»

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Nusos d’incendi”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *