Ja podeu consultar les bases del 21è Premi de poesia Joan Duch 2020 per a joves escriptors, i les del 4t Premi Carles Hac Mor a plaquettes d’escriptura subversiva 2020.

Amb l’objectiu de fomentar nous talents literaris, aquests premis els convoquen la Comissió Premi Literari Joan Duch, l’Ajuntament de Juneda i l’Editorial Fonoll, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, la Diputació de Lleida i la família Duch.

El jurat del Premi Joan Duch estarà format per Meritxell Cucurella-Jorba, Anna Gas, Francesc Gelonch, Anna Pantinat, Jordi Quer i M. Carme Rafecas; el jurat del Premi Carles Hac Mor el conformen Anna Gual, Jordi Marrugat i Ester Xargay.

En l’edició anterior, Irene Anglada va guanyar el 20è Premi Joan Duch amb l’obra Nusos d’incendi (Fonoll, 2019) i Oscar Palazón va obtenir el 3r Premi Carles Hac Mor amb la plaquette Testament Dada’m (Fonoll, 2019).

El termini per presentar les obres aspirants al premi finalitza el 7 de febrer de 2020 i el veredicte del jurat es farà públic el dissabte 21 de març de 2020.