El passat dimecres 25 de setembre al vespre es van presentar al Cafè del Teatre de Lleida les obres guanyadores dels premis poètics de Juneda, els premis Joan Duch per a Joves Escriptors i Carles Hac Mor a plaquettes d’escriptura subversiva. 
El premi Joan Duch per a joves, consolidat en el panorama literari, enguany ens ha donat a conèixer, amb Nusos d’incendi, una prometedora debutant, la manresana de 22 anys Irene Anglada. El premi Carles Hac Mor, iniciat fa tres anys a la me mòria del poeta lleidatà i amb una molt alta participació i competitivitat, ha permès arribar al tercer títol de la nostra col·lecció «Carles Hac Mor» de plaquettes amb Testament dada’m, del tarragoní nascut a Lleida Òscar Palazón, de 50 anys, escriptor amb una àmplia trajectòria.
Vam gaudir d’un recital audiovisual en què els dos poetes guanyadors interactuaven amb l’escriptora Ester Xargay i el crític literari Francesco Ardolino. Una simbiosi d’arts i personalitats que no ha deixat indiferent la trentena de persones assistents.