El campanar abandonat. Memòries d’un escriptor exiliat

//El campanar abandonat. Memòries d’un escriptor exiliat

El campanar abandonat. Memòries d’un escriptor exiliat

Aquestes són les memòries d’un català que passa la major part de la seva vida a l’exili. Josep Carner-Ribalta viu en primera persona la gran història de Catalunya entrant i sortint del país: la dictadura de Primo de Rivera, els fets de Prats de Molló, la República, la Guerra... Unes memòries que expliquen la preparació d’un escriptor, un poeta, des dels primers viatges i exilis fins a l’exili final als Estats Units. La trajectòria, l’aprenentatge i la desil·lusió d’un lletraferit que malgrat rodar per tot el món confia a tornar al seu país, però que acaba acceptant que ja no hi ha retorn possible quan deixen de tocar les campanes de la llibertat de Catalunya.  

Memòries inèdites de l'home de confiança i biògraf de Francesc Macià. Poeta, novel·lista, dramaturg, traductor, pioner del cinema català, va desenvolupar una carrera de publicista i guionista als Estats Units, on va acabar exiliat.

 

L'AUTOR

josep carner-ribaltaJosep Carner - Ribalta (Balaguer, 1898 – Simi Valley, Califòrnia, 1988) fou poeta, novel·lista, dramaturg, historiador, cineasta, traductor i pintor d’ofici i vocació. També fou activista catalanista al costat de Francesc Macià i des dels Estats Units, on acabà exiliant-se. Escriure en català per a Carner-Ribalta era un acte polític i patriòtic. Traduïa els autors clàssics anglesos, francesos i russos per mostrar que el català és un idioma a l’altura de les altres llengües europees. Documentà el paper dels catalans en la conquesta de Califòrnia i apel·là a les Nacions Unides per a la defensa dels drets i desitjos democràtics de Catalunya.
Josep Carner - Ribalta

El campanar abandonat. Memòries d’un escriptor exiliat

17,00 I.V.A inclòs

Edició: George Carner

Col·lecció: La Mira

184 pàgines

13,7 x 20 cm

Enquadernació rústica amb solapes

ISBN: 978-84-121463-7-0

Publicació: Novembre de 2020

 

També en ebook

Categoria:

Descripció

Aquestes són les memòries d’un català que passa la major part de la seva vida a l’exili. Josep Carner-Ribalta viu en primera persona la gran història de Catalunya entrant i sortint del país: la dictadura de Primo de Rivera, els fets de Prats de Molló, la República, la Guerra… Unes memòries que expliquen la preparació d’un escriptor, un poeta, des dels primers viatges i exilis fins a l’exili final als Estats Units. La trajectòria, l’aprenentatge i la desil·lusió d’un lletraferit que malgrat rodar per tot el món confia a tornar al seu país, però que acaba acceptant que ja no hi ha retorn possible quan deixen de tocar les campanes de la llibertat de Catalunya.  

Memòries inèdites de l’home de confiança i biògraf de Francesc Macià. Poeta, novel·lista, dramaturg, traductor, pioner del cinema català, va desenvolupar una carrera de publicista i guionista als Estats Units, on va acabar exiliat.

 

L’AUTOR

josep carner-ribaltaJosep Carner – Ribalta (Balaguer, 1898 – Simi Valley, Califòrnia, 1988) fou poeta, novel·lista, dramaturg, historiador, cineasta, traductor i pintor d’ofici i vocació. També fou activista catalanista al costat de Francesc Macià i des dels Estats Units, on acabà exiliant-se. Escriure en català per a Carner-Ribalta era un acte polític i patriòtic. Traduïa els autors clàssics anglesos, francesos i russos per mostrar que el català és un idioma a l’altura de les altres llengües europees. Documentà el paper dels catalans en la conquesta de Califòrnia i apel·là a les Nacions Unides per a la defensa dels drets i desitjos democràtics de Catalunya.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “El campanar abandonat. Memòries d’un escriptor exiliat”

L'adreça electrònica no es publicarà.

També us recomanem…

El campanar abandonat memories dun escriptor exiliat